Terug naar Nieuws

S.V.MidOost start met free running.

Gepubliceerd op:
S.V.MidOost start met free running.

De sportvereniging MidOost heeft haar aanbod voor het nieuwe seizoen weer klaar! Naast het bekende aanbod van gym, turnen, acro en zumba etc. willen we dit jaar starten met een nieuwe sportieve activiteit, te weten free running.

De Free Running les is natuurlijk spectaculair en uitdagend en uitstekend geschikt voor de sportieve meisjes en jongens die met salto’s en sprongen hun energie kwijt willen. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar!

Uiteraard biedt MidOost voor de volwassenen ook nog steeds recreatief volleybal (dames en heren) , Total body fit en Yoga aan.

Voor de allerjongsten is er op de vrijdagochtend “ouder en kind gym”( 2 ½ tot 4 jaar) en op de woensdag de kleutergym (groep 1 en 2 basisschool).

Al met al een sportief aanbod waar iedereen iets van zijn gading kan vinden! Alle lessen vinden plaats in de prachtige sporthal de Rietkraag.Onder het kopje lestijden vindt u alle dagen en tijden. Uiteraard mag u de eerste 2 lessen komen kijken en meedoen zonder verdere verplichtingen.

Komt u ook?

Sporthal de Rietkraag GESLOTEN tot 19-01-21
14-12-2020

Sporthal de Rietkraag GESLOTEN tot 19-01-21

Helaas moeten we meedelen na het bericht van de persconferentie dat de sporthal gesloten is tot 19 Januari 2021. Alles tot 19 Januari 2021 komt te vervallen helaas. Stay fit and healthy everyone!
Verder lezen