Terug naar Nieuws

We zijn weer geopend!

Gepubliceerd op:
We zijn weer geopend!

We mogen weer (beperkt) sporten!

Hieronder volgen de richtlijnen van het RIVM. Houdt u alsjeblieft aan de regels en de 1,5 meter. Samen kunnen we corona onder controle krijgen. Mocht u vragen hebben over de richtlijnen, kunt u vrijblijvend bellen naar de Rietkraag (kopje contact hierboven)

Binnen sporten 

Er kan weer beperkt binnen gesport worden. Hiervoor geldt een aantal voorwaarden. 

  • Er mogen maximaal 30 personen per ruimte aanwezig zijn. Dit is exclusief personeel. Groepslessen zijn voor meer dan twee personen vanaf 18 jaar en ouder niet toegestaan.
  • Het is wel toegestaan dat meerdere groepjes van maximaal 2 personen van achttien jaar en ouder in dezelfde ruimte sporten. Zij dienen altijd anderhalve meter afstand van elkaar en de instructeurs te houden. Dit mag met een maximum van 30 personen per ruimte. Dit is exclusief instructeurs.
  • Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. De instructeur mag wel tussen de groepjes rondlopen en dient daarbij altijd anderhalve meter afstand houden.
  • Kleedkamers (m.u.v. zwembaden) en douches zijn gesloten. Alle sauna’s zijn momenteel gesloten. Dit geldt dus ook voor sauna’s op sportlocaties. 
  • Binnen moet iemand een mondkapje dragen. Maar deze mag af tijdens het sporten. 
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. 

Mocht u zich niet goed voelen, blijf dan alstublieft thuis tot u zich weer beter voelt of een negatieve test heeft op corona.

Kinderfeestje?
29-01-2024

Kinderfeestje?

   Bent u zoekende naar een feest locatie voor uw kind? Dan bent u op de juiste locatie bij de Sporthal!!   Kinderfeestje met mogelijkheden!  Inbegrepen bij de prijs (6,50 Euro p/p) krijgt u onbeperkt ranja + Patat en een snack! Dit is wel exclusief zaalhuur.  …
Verder lezen